TIIMI

Jukka Lillstrang von Wendt

Eläinlääkäri

Valmistuin laillistetuksi eläinlääkäriksi Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2007.  Valmistumisen jälkeen toimin kunnaneläinlääkärin sijaisena Seinäjoen seudulla. Pieneläinten hoidossa olen jatkokouluttautunut mm. koirien ja kissojen hammashoitoon. Tällä hetkellä opiskelen lisää kardiologiasta ja erityisenä mielenkiinnonkohteenani on myös pehmytkudoskirurgia.

Oman vastaanoton, Lillvetin, avasin Ilmajoelle syksyllä 2009.

Kasvatustyöni keskikokoisten villakoirien parissa alkoi vuonna 1994, sittemmin alkoi myös italianvinttikoirien kasvatus. Molempien rotujen parissa menestyksekäs työ on tuottanut tulosta - kasvateista löytyy mm. useita maailman, Euroopan ja Suomen voittajia. Ansiokkaasta kasvatustyöstä minulle on myönnetty myös kaksi Vuolasvirta palkintoa: villakoirille vuonna 2006 ja italian vinttikoirille vuonna 2013. Suomen koirankasvattajat ry myönsi minulle arvostetun kasvattajapalkinnon vuonna 2018.

Eläinlääkärin työn sekä koirien kasvatuksen lisäksi harrastan ratsastusta, jonka parissa valmentaudun aktiivisesti.

 

 

Sini Linkova

Eläinlääkäri

Valmistuin laillistetuksi eläinlääkäriksi Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2008. Valmistumiseni jälkeen olen tehnyt pieneläinpraktiikkaa Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjois-Savossa. Kesästä 2015 alkaen olen ottanut potilaita vastaan Lillvetissä.

Vapaa-aikani kuluu perheeni ja koirieni (kasvatan lapinporokoiria) parissa, lisäksi yritän ehtiä harrastaa liikuntaa.

 

 

Heidi Perkonmäki

Klinikkaeläinhoitaja, klinikkamanageri

Olen kuulunut Lillvetin kalustoon syksystä 2017. Eturintaman hoitotyön lisäksi tehtäviini kuuluu pitää paletti kasassa hallinnollisten töiden parissa sekä huolehtia molempien toimipisteidemme jokapäiväisestä käytännön toiminnasta. 

Kotona elämää vauhdittaa ranskanbulldoggi ja italianvinttikoira.

 

 

Essi Piirto

Pieneläinhoitaja

Olen opiskellut pieneläinhoitajaksi Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksessa 2006-2007. Pieneläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin vuonna 2008. Töitä olen tehnyt hevos- ja pieneläinklinikoilla Pirkanmaalla sekä Pohjanmaalla.

Vapaa-aikaani kuuluu perheen lisäksi koiraharrastukset, musiikki sekä liikunta.

 

 

Teija Patama

Klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2015 koulutuskeskus Salpauksesta. Lillvetissä olen ollut alkuvuodesta 2016 alkaen. Aiemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja, mutta eläimet ovat aina olleet minulle tärkeitä, joten vaihdoin niiden pariin.

Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä, touhuta koirani kanssa luonnossa, lukea sekä tehdä käsitöitä.